Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Van de Pol internationaal

Helemaal van deze tijd is Vesle Gutt, een Noors bedrijf dat op evenementen en festivals bijzondere catering verzorgt; eigengemaakt en ecologisch. Vanuit de speciaal ontworpen verkoopwagens serveren zij verse gerechten aan de festivalgangers, maar ze verzorgen met evenveel plezier ook de biologische catering in de VIP-ruimtes.

De verkoopwagens zijn speciaal ontworpen met vries- en koelinstallaties, barbecues, ovens en een ruime werkruimte. En ze zijn opvallend, iedereen kan ze vinden op het festival- of evenemententerrein. Dat is dankzij Van de Pol reclame, die de aankleding heeft verzorgd.

Bert van de Pol: “Dit was best een bijzondere opdracht. Vesle Gutt is een klant van BK Markettrailers in Barneveld en die werkt weer graag samen met ons. De wagens komen bij ons geheel in wit binnen, en dan gaan wij er de belettering op aanbrengen. Het is een  kleurig geheel geworden dat ook een gezonde, ecologische uitstraling heeft. Het leuke voor ons is toch wel dat Vesle Gutt dit concept van ecologische snackwagens gaat uitrollen in geheel Noorwegen. En omdat de contacten goed waren en de tevredenheid van de klant groot, hebben we ook de ontwikkeling van de huisstijl gedaan, we maken de vlaggen en de banners en alle andere reclame-uitingen, Vandaar: Van de Pol Internationaal.”

Foto’s verkoopwagen die internationaal wordt ingezet

Share.