Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print, interieur en autobelettering.

Autobelettering

Specialist in autobelettering

Bedrijfsauto’s bieden een uitgelezen kans om uw bedrijf onderscheidend te presenteren aan uw doelgroep. Van de Pol Reclame  mag zich na ál die jaren gerust specialist in autobelettering noemen. Alle vormen, kleuren en uitvoeringen zijn mogelijk. Voor zowel de allerkleinste auto tot de meest grote vrachtwagen!

In eigen huis

Uw opdracht ontwerpen wij in eigen huis. Vervolgens produceren en monteren wij de belettering. Gewoon alles onder één dak.

Verkoopwagen belettering

Wanneer is een mooie belettering succesvol? De slagingskans begint al bij een passend ontwerp. De ontwerpers bij Van de Pol Reclame hebben veel ervaring binnen diverse branches met hun eigen specifieke doelgroep. Welke boodschap wil je overbrengen? Wij luisteren naar de klant.

Met enige trots kunnen wij melden dat de samenwerking met bouwers van verkoopwagens tot diverse fraaie creaties heeft geleid. Onze opvallende en sprekende ontwerpen – uit eigen huis – staan garant voor een verhoogde omzet. Zie onze portfolio voor een indruk.

Bel gerust voor een vrijblijvend ontwerp.

Vrachtwagenbelettering

Vrachtwagenreclame heeft een enorme attentiewaarde. Je ziet, herkent én onthoudt – vaak onbewust – een vrachtauto met full colour belettering. Uit cijfers blijkt dat de uiting – in welke vorm dan ook – op uw vrachtwagens kan oplopen tot wel 160.000 ‘views’ elke maand. Een ongekend sterk reclame-middel ‘en route’ dus!

Mogelijkheden

  • Doorvoeren van een wijziging in complete huisstijl op uw wagenpark
  • Eén auto of een compleet wagenpark
  • Geheel in full colour geprint, in snijfolie of zelfs een combinatie van deze technieken
  • Actie- of themareclame voor tijdelijk gebruik. Inhaken op speciale periode!
  • Garantiemogelijkheden voor langdurig gebruik.

Contourmarkering

Vanaf 2011 is voor de invoer van alle nieuw geregistreerde vrachtwagens het zogenaamde contourmarkering in heel Europa verplicht. Alle nieuwe typen voertuigen (zwaarder dan 7,5 ton) moeten zijn voorzien van retro-reflecterende contourmarkering. Deze wetgeving is van toepassing op de voertuigcategorieën N2, N3, O3 en O4.

Contour of lijn

De wet geeft ook instructies over de wijze van markeren. Aan de achterkant van de wagen moet de totale contour voorzien zijn van retro-reflecterende tape. Op de zijkant gaat het om de hoeken aan de bovenzijde (minimaal 25 x 25 cm) en de lijn aan de onderzijde. De kleuren van contourmarkering zijn: geel of rood op de achterkant; geel of wit op de zijkant.

Wettelijk tape bestellen en/of aanbrengen

Van de Pol Reclame  heeft de markeringstape, die aan alle wettelijke eisen voldoet. Zowel die voor een harde ondergrond als voor op zeildoek. De speciale ‘3M Diamond Grade contourmarkering’ is verkrijgbaar in wit, geel en rood. Uiteraard kunnen wij het professioneel aanbrengen voor u – óók op locatie. U bent er op deze manier van verzekerd dat uw vrachtwagen(s) volgens de laatste regelgeving is gemarkeerd.

Carwrap

Opvallende trends uit Amerika? Dat is carwrapping zeker. Hierbij wordt de auto volledig naar eigen smaak voorzien van opvallende afbeeldingen of designs al dan niet in full colour. Dit gebeurt met hoogwaardig zelfklevend vinyl in plaats van spuitwerk. Als je een auto volledig inpakt met opvallende afbeeldingen en kleuren creëer je als bedrijf steeds meer een onderscheidende identiteit. Dan val je op bij de consument!

Omkleuren

Als de folie na de leaseperiode is verwijderd, komt een onbeschadigde maar soms saaie lakkleur tevoorschijn. U overweegt een andere kleur voor uw zakelijke auto? Of uw particuliere auto in een nieuw jasje? Het omkleuren van een oudere auto of uw sportwagen met een opvallende ‘carbon’ of matte look is zo gepiept! Carwrappen biedt duidelijk meer mogelijkheden dan alleen auto’s in te pakken met een opvallende reclame-uiting. Tegen relatief lage kosten kleuren wij  auto’s in iedere gewenste kleur om.