Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Reuze 3D Appelsientje gevelreclame voor Riedel BV

Je krijgt meteen dorst als je het grote Appelsientje-pak ziet aan de gevel van Friesland Campina in Ede, de locatie waar Riedel BV zit. De Riedelfabriek is vernieuwd, het uiterlijk van het pak Appelsientje ook; een goede gelegenheid om dat eens groots duidelijk te maken.

Rob Teijink, plantmanager: “Dit mooie grote pak aan onze gevel is bij de opening van de fabriek onthuld door Burgemeester Cees van der Knaap. Dat deed hij op 11-11-11, een datum om feest te vieren. In de aanloop van dit feest hebben wij contact gezocht met Van de Pol Reclame voor de uitvoering van het grote pak Appelsientje. We kenden het bedrijf niet, maar iemand noemde deze naam en toen zijn we eens gaan kijken. Het contact beviel uitstekend en de uitvoering ook. De mensen van Van de Pol Reclame hebben eerst een 3D presentatie gemaakt, waardoor we binnen ons eigen bedrijf nog eens goed gingen nadenken over hoe we het wilden. Dankzij hun inzet hebben we nog aardig wat veranderd en zelf hadden ze ook volop ideeën hoe het beter kon. Hun manier van werken is ons goed bevallen. Ze hebben de klus professioneel opgepakt en uitgevoerd en in de toekomst gaan we wat ons betreft de samenwerking dan ook continueren. De reacties zijn goed, al merk je dat niet iedereen het meteen ziet, terwijl het toch zo groot is. Maar wij zijn er heel content mee. Het is een goede en leuke reclame-uiting die helemaal bij ons past.”

Het Appelsientjepak is uitgevoerd in 3D en is 4 bij 1.5 meter groot. Het lijkt of het pak ‘schenkklaar’ uit de gevel steekt, maar het is gemonteerd aan de gevel. Gebruikte materialen zijn: aluminium constructie, Dibond beplating en full colour prints.

Foto’s reuze 3d pak

Share.