Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Reclamezuil met Zonnepaneel en LED verlichting

De kantoormedewerkers van het Nationaal Park De Hoge Veluwe kijken tegenwoordig uit op een nieuwe zuil die onlangs op het gazon voor het kantoor geplaatst is. Van de Pol Reclame ontwierp en realiseerde deze zuil die qua ontwerp precies aansluit bij het gebouw.

HOENDERLOO / BARNEVELD – De zuil is gemaakt van modern materiaal en voorzien energiezuinige ledlampen. Een bijzonder geavanceerde techniek maakt deze manier van verlichting mogelijk. De energie die hiervoor nodig is wordt namelijk geleverd door drie zonnepanelen die onopvallend aan de bovenkant ingebouwd zijn. Een speciaal ontworpen schakeling en een ingebouwde accu zorgen ervoor dat er steeds voldoende stroom is.

Het Nationaal Park De Hoge Veluwe en Van de Pol Reclame werkten al eerder succesvol samen. Vorig jaar schreef het park een pitch uit waaraan verschillende reclamebureaus uit Nederland meededen. De deelnemers maakten een ontwerp voor de nieuwe borden die bij de ingang van het park staan. Het beste ontwerp zou toegepast worden.

Van de Pol Reclame won deze strijd omdat hun ontwerp duidelijk afweek van de rest. Verder gebruikten zij materiaal dat past bij De Hoge Veluwe. De borden zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal met een houten kop. Dit zijn materialen waar de Veluwe van oudsher een band mee heeft. Inmiddels heten de borden bezoekers alweer een tijdje welkom op het terrein.

Share.