Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Van de Pol Reclame zorgt voor Veluwse sfeer in medisch centrum met (onder meer) zonwerende glasfolie

Het gloednieuwe Medische Centrum De Veluwse Poort te Ede opende in 2015 de deuren. Het complex is gerealiseerd door Bouwbedrijf Van Ree en ontworpen door het Haagse bureau AAA Architecten. Bij de bouw is nadrukkelijk stil gestaan bij de natuurlijke omgeving. Van de Pol Reclame mocht de laatste hand leggen aan de vormgeving en heeft, in het verlengde van de omgeving, gekozen voor frisse Veluwse invloeden. Deze is terug te vinden in bijvoorbeeld de glasfolie; design op een efficiënte en functionele manier.

Veluwse sfeer

Naast het aanbrengen van de folie heeft Van de Pol Reclame de bewegwijzering, akoestische panelen en sfeer verhogende beelden aangebracht. Dit alles in de landelijke context die zowel bij de Veluwe als een modern medisch complex past.

Foto’s glasfolie De Veluwse Poort

Share.