Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Rustgevende sfeer voor Gezondheidscentrum Lunteren met full colours en glasfolie

Het gezondheidscentrum Lunteren heeft een rustgevende invloed op mensen. In het pand is veel glas gebruikt dat deels is beplakt met zandstraalfolie. Dat geeft een ruimtelijk gevoel. Door de combinatie met grote afbeeldingen van mooie landschappen en de zandverstuiving, ontstaat er een kalmerende sfeer. Het voelt alsof je opgenomen wordt in de prachtige landschappen van De Veluwe met haar rust en ruimte. Van de Pol Reclame heeft de glasfolie zowel binnen als buiten aangebracht, waardoor er letterlijk ‘lijn’ in het pand is gekomen. Het geheel geeft een prettige sfeer die inwerkt op je gemoed, juist als je pijn hebt of zenuwachtig bent.

Foto’s glasfolie

Share.