Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Fotowand & interieurdesign voor Continental

Continental verwelkomt bezoekers sinds kort vanachter een nieuwe afhaalbalie. Van de Pol maakte de balie op maat, met beeldmateriaal van het bedrijf zelf.

“Vooral de collega’s die werken aan de afhaalbalie zijn erg tevreden over het resultaat”, vertelt Simone Kreisel van Continental. “Er is een klantvriendelijke ruimte ontstaan, waar ze mensen prettig kunnen ontvangen en met plezier werken. Ook onze klanten zijn er zeer over te spreken.”

BARNEVELD – Van de Pol Reclame kwam vlot met een conceptontwerp, aan de hand de wensen van Continental. “Dat concept was goed. In onderling overleg hebben we de details verfijnd”, zegt Simone. “Het bureau is heel toegankelijk en klantgericht. Ze nemen de tijd om tot het gewenste resultaat te komen.”
Van de Pol zorgde ook voor een grote houten betimmering op de wanden, met sfeerbeelden en mooi afgewerkte platen. Er is een vloercoating aangebracht en de kantoorwanden en kozijnen zijn geschilderd, om er een mooi geheel van te maken.
Maar dat was niet het enige: het reclamebureau werkt al ruim een jaar aan diverse projecten bij Continental. “Er is ook warmtewerend- en zandstraalfolie met het logo op ramen en deuren rondom het bedrijf aangebracht. Dat geeft een mooie uitstraling aan ons pand”, vindt Simone. “We hebben ook geen inkijk meer in ons magazijn.”
Ook voor beursmateriaal werken de twee bedrijven samen.
“We merken dat dit reclamebureau veel ervaring en goede ideeën in huis heeft”, zegt Simone. “Daardoor kunnen we een project echt aan hen toevertrouwen.”

Share.