Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Reclameborden

Bouw- en projectborden

U heeft een boodschap aan uw doelgroep te vertellen. U zoekt een medium dat opvallend in het oog springt?! Denk eens aan een bouwbord ofwel projectbord. Uit ervaring weten wij dat de communicatiekracht van een bouwbord/projectbord enorm is. Dit verklaart de grote aantallen bij objecten en projecten, langs de snelweg, sportvelden én in weilanden.

De borden zijn in alle maten te ontwerpen en leveren: van zeer groot en hoog tot klein en smal. Wij  kunnen u uitgebreid adviseren over welke borden op welke locatie het meest doeltreffend zijn.

Sponsorborden op sportvelden

Het aantal sporters dat elke week de sportvelden bezoekt is niet gering.  Een sponsorbord is een geschikt middel voor uw   bedrijfspromotie. Alleen een logo? Een leuke sportieve slogan erbij? Onze ontwerpers zorgen voor een opvallend ontwerp. De vakkundige bevestiging van deze borden nemen wij ook graag voor onze rekening.

Materiaal voor in- en outdoor

De outdoorborden langs de voetbalvelden maken wij op ‘trespa’. Dit is een materiaalsoort met uitstekende duurzame eigenschappen. De indoorborden voor aan de muur leveren wij met name op het 3 mm lichte, maar oersterke materiaal ‘alubond’.  

Lichtkrantborden

Bent u op zoek naar een lichtkrantbord voor langs het sportveld? Waar bezoekers uw teksten kunnen lezen? Ook met LED-verlichting? Wij produceren deze compleet met constructie, opdruk en lichtkrant voor langs het voetbalveld. Op maat dus.

Unieke woodsigns

Van de Pol Reclame haalt inspiratie uit het buitenland! In Amerika en Canada produceren ze woodsigns al veel langer. Dit zijn reclameborden van het houtsoort red ceder (FSC) die zijn gezandstraald en contourgevreesd.  De borden worden niet machinaal, maar mét de hand ingeschilderd. Voor Nederland zijn deze borden vrij uniek. Van de Pol Reclame heeft zich deze techniek eigen gemaakt en levert ook de constructie als onderdeel van het bord.

Foto’s Reclameborden