Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Bewegende reclamezuilen gemeente Hilversum

De doelstelling was duidelijk: “Bedenk een aansprekende, unieke manier van informatievoorziening, waarbij wisselende boodschappen getoond kunnen worden.” Dit was de kreet waarmee het project ‘informatieborden ten behoeve van Hilversumbeterbereikbaar.nl‘ begon.

BARNEVELD – Ontwerpbureau Verweij Grafische Communicatie uit Loosdrecht koos Van de Pol Reclame uit Barneveld als uitvoerende partij voor deze opdracht. De reden hiervoor ligt in het feit dat deze signmakers als full service-reclamebureau in te schakelen is; het gehele traject van advies tijdens de conceptfase tot en met de uiteindelijke realisatie van een project wordt door hen verzorgd. Het project in Hilversum omvat negen mobiele verkeersinformatiezuilen, die over een periode van vier jaar in de gemeente dienst doen.

Het doel ervan is de burgers op een positieve manier te informeren over de werkzaamheden aan de nieuwe rondweg. In deze vier jaar verhuizen de borden met enig regelmaat naar andere locaties, terwijl de boodschappen continu worden aangepast aan de aard van de werkzaamheden. Wie nieuwsgierig is naar de borden van Van de Pol kan de site www.pol-reclame.nl bezoeken. Hierop staat ook meer informatie over het project Hilversum

bron: Barneveld Vandaag

Share.