Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Bewegwijzering Nationaal Park De Hoge Veluwe

Wie regelmatig Het Nationale Park De Hoge Veluwe bezoekt, kan er niet omheen: er zijn nieuwe reclamezuilen en wegwijzers geplaatst. Na een spannende pitch koos het park het ontwerp van Van de Pol Reclame.

BARNEVELD – “We hadden zes reclamebureaus aangeschreven voor deze pitch”, vertelt Monique Kokke. “Zij maakten een ontwerp en wij kozen degene die ons het meeste aansprak. Het idee van Van de Pol Reclame sprong er uit, omdat het heel duidelijk afweek van de rest. Het is duidelijk en strak. En wij hebben iets met het materiaal dat zij in hun ontwerp gebruikten.”

De reclamezuilen zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal met een houten kop. Dit omdat de Veluwe van oudsher een band met staal en hout heeft. Er is bijvoorbeeld jarenlang ijzererts gewonnen. Dat maakte de Veluwe een belangrijke leverancier van staal. Verder kent iedereen het gebied vanwege de uitgestrekte bossen.

“Het managmentteam nam de definitieve beslissing. Zij wisten op dat moment niet welk reclamebureau voor welk ontwerp gezorgd had”, zegt Kokke. “Het werd Van de Pol Reclame en toen bleken zij in Barneveld gevestigd te zijn. Dat was dus mooi in de buurt. Het is een reclamebureau met korte communicatielijnen, dus dat maakte het werken heel prettig. Inmiddels staan bijna alle reclamezuilen in het park en we zijn er erg tevreden over.”

Share.