Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Gevelreclame voor nieuw pand Handelsonderneming Remmerden Barneveld

Wie kent ze niet; Handelsonderneming “Remmerden” b.v., een technische handelsonderneming  met vestigingen in Rhenen, Barneveld en Tiel. Onder andere actief in de verkoop van bevestigingsmaterialen, lagers, elektrisch-, pneumatisch- en handgereedschap, aandrijftechniek, hydrauliek, pneumatiek en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Voorheen gevestigd aan de Gildeweg, sinds kort gevestigd op de nieuwe locatie aan de  Energieweg in Barneveld. Op deze locatie is echt alles nieuw, het pand, de showroom, het magazijn, maar ook de gevelreclame.

Van de Pol Reclame tekende voor de totale uitvoering van deze reclame. Van advies, ontwerp tot realisatie. De vlaggenmasten zorgen voor een hoge attentiewaarde van het pand. De hoofdentree wordt gemarkeerd door een ware eyecatcher. Verlichte doosletters op roest vast staal (RVS). Tevens is er gebruik gemakt van directe belettering op de ramen. Spandoeken in aluminium frame’s, geschikt als uitdrager van een boodschap of reclame- actie, markeren de buitenzijde van de gevel.

Gelukkig is bij Handelsonderneming Remmeren niet alles vernieuwd, de service en flexibiliteit zijn nog steeds als vanouds.

Foto’s gevelreclame nieuw pand

Share.