Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Nieuwe lichtbakken voor Winkelcentrum City Plaza Nieuwegein

De herontwikkeling van winkelcentrum City Plaza in Nieuwegein is in volle gang. Van de Pol Reclame verzorgt ongeveer 1.000 meter energiezuinige LED lichtreclame. Het reclamebureau uit Barneveld heeft gekozen voor LED verlichting. Donderdag 23 september werd het eerste deel succesvol afgerond. De opening van de vernieuwde eerste verdieping. Voorheen was dit het in verval geraakte Food Plaza. Voor de nieuwe winkeliers op de eerste verdieping was de opening een feestje waard. Wethouder Bert Lubbinge verrichte samen met projectdirecteur Menno Overtoom de officiƫle openingshandeling. Een nieuwe mijlpaal dus in het dit jaar 25-jarige bestaan van City Plaza.

Het openen van de nieuwe eerste etage van City Plaza noemt wethouder Bert Lubbinge weer een hoogtepunt in het komen tot een vernieuwd winkelcentrum City Plaza.

Waarom energiezuinige LED verlichting?

Gebruik van energiezuinige LED verlichting wordt steeds populairder en dit is zeker niet zonder reden. De keuze om gebruik te maken van LED verlichting gaat samen met vele praktische voordelen. In vergelijking met neon licht wordt LED licht zeer helder uitgezonden tegen een lager energieverbruik. LED lichtjes hebben nauwelijks tot geen onderhoud nodig, breken niet snel en hebben ook nog eens een zeer lange levensduur.

Share.