Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Terreininrichting rotonde’s Otterlo

Groen is wat de klok slaat tegenwoordig. De twee rotondes op de Apeldoornseweg (N304) zijn opgefleurd. Bovendien huizen er op de kruising met de Harskamperweg nu een vos, everzwijn, ree en een edelhert. Op de andere rotonde bij de Barneveldseweg is een boer met zeis aan het werk met een zeis. Allemaal gesneden uit zwaar plaatstaal.

OTTERLO – Vrijdagmiddag vond de opening op deze provinciale weg plaats. De eerste rotonde, waar je onder meer het dorp in kunt rijden, maakt een knipoog naar de bosrijke en culturele kant van Otterlo. Het landschap van het Nationaal Park zal in de begroeiing terugkomen. De vier zware ijzeren dieren zijn vandalisme proof. Na verloop van tijd is het de bedoeling dat de elementen verroesten.
De andere rotonde, iets zuidelijker gelegen, benadrukt de agrarische kant van het dorp. Het landschap van boerderijtuinen komt terug in de beplanting. Ook hier staan vier zware ijzeren objecten, nu met een agrarische insteek: een ploeg, een korenschoof, een boer met zeis en wat vee.

Met de gemeente Ede is overeengekomen dat zij de aanleg en beplanting bekostigen. De terreininrichting is uitgevoerd door een plaatselijke hovenier Groencentrum De Bruine Meren en reclamebureau Van de Pol Reclame.

Share.