Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Van de Pol plaatst digital signage bij ijssalon Bernardo’s Ede

Wie zin heeft in een ijsje van Bernardo’s IJssalon, kan sinds kort op een scherm de actuele smaken zien. Reclamebureau Van de Pol uit Barneveld plaatste een scherm met digital signage in de zaak.

EDE – Op het beeldscherm verschijnen wisselende beelden met de actuele ijssmaken en aanbiedingen, maar ook speciale informatie en prijzen.

“Het ziet er mooi uit”, vertelt David Vink van Bernardo’s IJssalon. “Doordat de beelden elkaar afwisselen, hoeven we niet meerdere informatiebronnen te plaatsen. Dat zou alleen maar een averechts effect hebben. Klanten kunnen met digital signage niet om de informatie heen.”

Flexibele informatie

De flexibiliteit is een ander voordeel, vindt Vink. “We kunnen de weergegeven informatie snel aanpassen. Dat is erg handig als we nieuwe producten of gewijzigde openingstijden door feestdagen hebben. Het resultaat sluit naadloos aan bij wat we voor ogen hadden.”

Digital signage

Met digital signage verschijnt de informatie die u wilt tonen op een scherm.

Het systeem is:

• gebruiksvriendelijk
• op afstand te bewerken
• er zijn talloze mogelijkheden voor wat u wilt laten zien

Van de Pol Reclame uit Barneveld kan de beeldschermen, teksten en/of het benodigde systeem leveren. Benieuwd of digital signage iets kan betekenen voor uw onderneming? kijk hier voor de mogelijkheden.

Foto’s digital signage

Share.