Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Full colours: dé oplossing voor renovatie van interieurs

Om de bezettingsgraad en de kamerprijs op pijl te houden is het belangrijk om trendsetter te zijn in plaats van trendvolger. Van de Pol Reclame heeft dé oplossing voor het pijnloos renoveren van interieurs bijvoorbeeld: hotels, badkamers, sauna´s, balies, liften, enzovoort.

Elke denkbeeldige afbeelding of artwork in full colour is mogelijk. Deze kan worden uitgevoerd op een sterke vochtbestendige ondergrond, direct gemonteerd over bestaande tegels en afgewerkt met een krasvaste coating. Ook kunnen er speciale interieurfolies van 3M toegepast worden.

3M™ DI-NOC™ interieur folies

Ontdek de veelzijdigheid aan toepassingen voor de afwerking van het interieur: meer dan 500 soorten patronen, variërend van natuurlijke dessins tot high-tech dessins, maken deze folies perfect om gebouwen te renoveren, meubels & decors te restylen en deuren een andere uitstraling te geven.

Praktijkvoorbeeld renovatie van interieurs

Een hotel met verouderde badkamers. Vergeet luidruchtig en stoffig hak- en breekwerk van tegels; het hotel draait ondertussen rustig door. U bent binnen enkele dagen weer volop in bedrijf. Bovendien heel gebruiksvriendelijk; denkt u eens aan de besparing op schoonmaakkosten op de lange termijn. Inmiddels zijn diverse uitvoeringen met succes in de praktijk toegepast, laat u inspireren!

Share.