Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Het nieuwe werken bij de E.O.

In samenwerking met Vanstaalduinen3D heeft Van de Pol Reclame het hoofdgebouw van de E.O. in Hilversum voorzien van een nieuwe huisstijl. Van de Pol Reclame heeft hiervoor diverse glasfolies door het gehele gebouw aangebracht die fungeren als bewegwijzering, markering en privacy afscheiding. Daarnaast is een groot gedeelte pand voorzien van sfeerwanden met naadloos behang.

Partners

De Evangelische Omroep (EO) is een Nederlandse publieke omroep met een evangeliserende inslag. De EO telt rond een half miljoen leden en is daarmee de derde Nederlandse omroep. De missie van Vanstaalduinen3D spreekt voor zich:

‘Van concept tot en met realisatie, van bouwkundige structuur tot en met (maatwerk)meubilair. vanstaalduinen3D streeft naar een heldere architectonische oplossing met hoogwaardige materialen en verfijnde details.’

Twee karakteristieke en eigenzinnige partners waar Van de Pol Reclame met plezier aan het realiseren van het nieuwe werken heeft gewerkt.

Airtex behang

Het aanbrengen van sfeerwanden is inmiddels een expertise van Van de Pol Reclame. Voor de E.O moest een twintigtal wanden met een totaal oppervlakte van
300 m2 van naadloos behang, ook airtex genaamd, worden voorzien. De kantoortuinen krijgen daardoor een rustgevende, maar zeker geen saaie, uitstraling. Bekijk de foto’s en oordeel zelf.

Foto’s sfeerwanden Evangelische Omroep

Share.