Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

In- & exterieur metamorfose bij Rotec BV

Rotec BV heeft een nieuw onderkomen in Ede: 900 m2 kantoor en 1200 m2 bedrijfshal. Het bedrijf richt zich het importeren van verspanende gereedschappen en op de levering daarvan aan professionele toeleveringsbedrijven  voor de sectoren Bouw en Industrie. Het nieuwe pand is een ontwerp van Bronsvoort Blaak Architecten.

Bronsvoort Blaak Architecten is in zee gegaan met Van de Pol Reclame voor de uitvoering van twee sfeerwanden binnen in het pand en voor de ‘aankleding’ in diverse gedaantes aan de buitenkant. Ook een grote, bijzondere rvs klok die door de medewerkers ter gelegenheid van de opening van het pand is aangeboden, is door Van de Pol Reclame uitgevoerd.

De twee sfeerwanden zijn voorzien van verrassende, sprekende afbeeldingen. Wie verwacht nu bij een specialist in kwaliteitsgereedschappen een kleurige wand met een bloemenveld. Maar het zet wel direct de openheid van het bedrijf in de kijker. Op een andere wand is één van de gereedschappen zodanig uitvergroot, dat dit een speels element in een zakelijke omgeving wordt.

Buiten is de aankleding zeer functioneel: een grote reclamezuil van rvs met daarop rustig en strak de naam ‘Rotec BV’, in twee kleuren. Diezelfde styling ziet men terug in de gevelreclame, maar dan veel groter met letters van kunststof.  Ook de kleinere zuilen voor de bewegwijzering passen in het beeld.

Met glasfolie zijn de kenmerkende letters van Rotec BV aangebracht de ruiten van de begane grond. Het geheel straalt  kracht uit in combinatie met een zekere rust, terwijl iedere bezoeker precies weet waar hij is.

Foto’s metamorfose

Share.