Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Kunstletters Sint-Nicolaaslyceum – Amsterdam

Op het Sint-Nicolaaslyceum in Amsterdam is recent een bibliotheek geopend, hier zijn kunstletters gerealiseerd in samenwerking met Van Vliet Interieurmakers uit Barneveld.

Van Vliet Interieurmakers kreeg een uitdaging voor de uitvoering van een kunstproject binnen de bibliotheek. Advies over en de uitvoering van het speciale project werden door Van de Pol Reclame verzorgd. De teksten in de vloer zijn ingegoten met een speciaal hars, de letters over de kasten vonden hierin naadloos aansluiting, alles natuurlijk ‘hufterproof’.

Van Vliet Interieurmakers is als specialist op het gebied van interieurs breed inzetbaar; men beschikt over 20 enthousiaste medewerkers welke hun vak goed verstaan. Ze vervaardigen o.a. balies, kantoormeubilair, vergadertafels en complete winkelinterieurs. Regelmatig voeren ze bijzondere projecten uit.

Een mooi project, waar verschillende technieken samenkomen. Zoekt u een partner voor de uitvoering van uw kunstwerk? Aarzel niet, Van de Pol Reclame denkt mee in het realiseren van uw opdracht. Neem contact met ons op!

Foto’s kunstletters

Share.