Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Digital signage slim zuil

Van de Pol Reclame introduceert met gepaste trots de digital signage slim zuil. Dit is niet zo maar een zuil…. De digital signage slim zuil combineert namelijk  de functie van een reclamezuil met geavanceerde techniek. Deze reclamedrager is voorzien van een beeldscherm in posterformaat. Tel daarbij op de flexibiliteit en verplaatsbaarheid van deze vorm van beeldschermcommunicatie en de keuze is snel gemaakt!

De zuil is ideaal voor in uw ontvangstruimte/receptie, ingang van uw winkel, in de  wachtkamer of juist voor in de showroom. De DS slim zuil is op veel denkbare plaatsen te gebruiken én te verplaatsen. Dit is niet alles. De zuil is zeer eenvoudig aan te sluiten. Hoe? Slechts de stekker in het stopcontact is voldoende om het DS slimsysteem op te starten. De ingebouwde media player is door middel van Wifi verbonden met internet. Via DS online (het bijbehorend Content Management Systeem) beheert u het systeem.

Wanneer uw boodschap moet opvallen

U heeft een nieuw product of er is een nieuwe menukaart? U heet uw gasten graag op een persoonlijke manier welkom? Of u vestigt graag de aandacht op een speciale aanbieding? U bepaalt zelf wat u aan uw gasten/bezoekers wilt laten zien! De DS slim zuil is ook zeer geschikt voor tijdelijke acties en beurzen. Kortom, de DS slim zuil brengt uw informatie professioneel in beeld. Vanzelfsprekend in HD beeldkwaliteit!

Starten met digital signage was nog nooit zo gemakkelijk als nu

Deze zuil wordt geheel gebruiksklaar geleverd.  Met andere woorden: Van de Pol Reclame maakt het systeem kant & klaar. Dit is inclusief de op maat gemaakte inhoud. Wij stemmen de templates geheel af op uw wensen en huisstijl. Dynamische posters, opvallende animaties, afbeeldingen en video’s wisselen wij ijzersterk af met informatie. Met DS online kunt u de inhoud vervolgens op uw scherm(en) beheren én aanpassen. Stel, u heeft een steeds wisselende weekaanbieding. U past het zelf heel gemakkelijk aan vanwege de zeer gebruiksvriendelijke opzet.  Hier is geen speciale software of zelfs cursus voor nodig!

Kleine investering voor groots effect

Al vanaf €1.650,- heeft u een compleet werkende DS slim zuil.  De abonnementskosten (hosting plus licentie) voor DS slim bedragen € 25,- per maand. Wij verhuren de zuil voor korte en langere periodes. Prijzen excl. btw.

Ervaar zelf de kracht & het gemak van dit medium! Vraag vrijblijvend naar uw mogelijkheden.