Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Vlaggen & Banieren

Vlaggen

Wat is nu leuker dan uw eigen bedrijfsvlag? Bij Van de Pol Reclame kunt u uw eigen vlag laten maken. Uw eigen vlag is representatief voor uw bedrijf. Dit zal elkaar alleen maar versterken in de eenduidige uitstraling naar buiten toe.

De jarenlange ervaring in het maken van vlaggen en banners stelt onze mensen in staat een goed advies te geven over de mogelijkheden, die aansluiten bij úw wensen voor uw eigen vlag. Op deze manier krijgt u een unieke vlag, die naadloos aansluit op het doel dat u voor ogen heeft…. Kortom, wij verzekeren maatwerk, een professioneel resultaat én natuurlijk eerlijke en gunstige prijzen.

Banieren

Uw pand, winkel of kantoor is een belangrijk visitekaartje. Het geeft een eerste indruk. Tegelijk biedt een gevel of wand een uitstekende manier om te communiceren…. reclame maken dus!

Banieren zijn hoogwaardige spandoeken van PVC-kwaliteit met buizen/frame en een koppeling. Een mooie en visuele manier om uw klanten aan te spreken. Van de Pol Reclame gaat verder. De wandbanier biedt namelijk nóg meer. Deze maakt het mogelijk om uw boodschap haaks en hoog op de muur te presenteren. Het resultaat? Voorbijgangers vangen die boodschap van uw bedrijf of winkel heel gemakkelijk op.

Zelfspannend

Van de Pol Reclame maakt de baniersets volledig zelf: zowel het doek, het frame als de baniersteunen. Wel zo makkelijk alles onder één dak! De baniersets zijn van hoogwaardig RVS. In tegenstelling tot veel andere leveranciers zijn deze wandbanieren – zelfs op de lange termijn –  volledig zelfspannend. Dus in plaats van slordig wapperende doeken aan uw gevel zijn deze door een stuk techniek professioneel én representatief.