Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Beboa striping voor handhaving in diverse gemeenten

Een groot aantal gemeenten weet Van de Pol Reclame te vinden als uitvoerende partij voor het beletteren van de auto’s voor de BOA’s. Ook de Gemeente Ede heeft afgelopen april Van de Pol Reclame ingeschakeld als specialist voor de Beboa striping. Door kennis van de markt en het in huis hebben van de juiste bestanden blijkt Van de Pol opnieuw de juiste partner te zijn.

Met autobelettering  zorg je voor eigen identiteit

De toegepaste Beboa huisstijl voorziet in een unieke Beboa striping waarmee handhavers worden onderscheiden van de overige voertuigen van de gemeenten. Onderscheiden is nu eenmaal noodzakelijk gezien de bijzondere en eigen taken van de handhavers. Dit benadrukt de eigen identiteit en geeft duidelijkheid richting de consument.

Beboa Huisstijl

Deze huisstijl voorziet in een unieke Beboa striping waarmee de handhavers –met name Handhavers Openbare Ruimte- duidelijk worden onderscheiden van overige voertuigen van de gemeenten en hulpverleningsdiensten. Onderscheid is noodzakelijk gezien de bijzondere taak van deze handhavers. Dit benadrukt de eigen identiteit van handhavers en schept duidelijkheid richting de burger en andere regionale en landelijke handhavingspartners. De striping is zo ontworpen dat deze tevens een bijdrage levert aan het veilig werken van handhavers op en aan de weg. Het concept is aangepast aan de eisen van het gebruik van reflectiematerialen op personenauto’s en bedrijfsauto’s zoals die gesteld worden in het voertuigreglement.

Foto’s Beboa striping voor Gemeente Ede

Share.