Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

  Fotomuur

  Wij hebben eigen printers waarmee wij allerlei soorten fotomuren kunnen creëren. Dit wordt veel gedaan met naadloos behang, van het materiaal Airtex. Maar ook met andere materialen kunnen fotowanden creëren. Hieronder leest u per materiaal het toepassingsgebied en de eigenschappen. Elke situatie is anders dus meerdere materialen als foto muur is gewenst.

  Fotomuur & Naadloosbehang

  Ons fotobehang kent vele voordelen. Het is gemakkelijk schoon te maken met water, brandvertragend en door onze eigen productie haarscherp te printen. Het heeft een mooie matte finish, perfect voor ieder interieur!

  Wij kunnen uw fotomuur naadloos printen tot 310 centimeter hoog en een  breedte tot 45 meter. Dit is eigenlijk altijd groot genoeg. Het beeld wat wij printen is volledig te personaliseren, denk bijvoorbeeld aan een eigen foto of een eigen ontwerp. Wij kunnen u hierbij helpen met een enorme database van foto’s en onze ontwerp specialisten. Elk behang is precies op maat en exact zoals u wilt, zonder beperkingen.  Al met al dus zeer geschikt voor de (re)styling van uw ruimte.

  Een foto muur zien we veel in bedrijfspanden, ziekenhuizen, kantoren en tegenwoordig steeds meer in luxe woningen. Architecten zijn erg lovend over dit product omdat: de kwaliteit goed is, het naadloos is, het onderhoudsvriendelijk is en het belangrijkste het brengt sfeer in de ruimte! Deze sfeermaker heeft ook het voordeel dat de achterkant grijs is dus dat de print niet ‘doorschijnt’.

  Verlichte Fotomuur

  Een verlichte fotowand wordt gemaakt van een stevig en speciaal doek, dat vrijwel altijd naadloos en strak in een frame wordt opgespannen. Achter het doek wordt dan LED verlichting gemonteerd. Doordat het doek licht opvangt en verspreid, ontstaat er een mooie lichtfotomuur. Uiteraard kan een wand van ons kan tegen een stootje omdat wij kwaliteitsproducten gebruiken.

  We hebben wel wat ruimte (diepte) nodig om een lichtwand goed uit te kunnen lichten, denk hierbij aan een minimaal 5 cm, hoe meer ruimte we kunnen gebruiken hoe mooier de wand. De zijkanten kunnen wij in diversen kleuren leveren.

  Akoestische Fotomuur

  Deze wanden lijken erg op die die van hierboven (verlicht), het verschil zit hem in het doek wat we inspannen, deze moet geluid kunnen doorlaten. Vervolgens achter dit doek monteren wij speciale panelen die het akoestiek van een ruimte verbeteren. Ook deze panelen hebben een minimalen diepte afmeting, denk hierbij aan 2,5cm. 

  Wandpanelen

  Wij kunnen ook unieke wandpanelen van kunststof of metaal maken. Denk hierbij bijvoorbeeld een een glashelder acrylaat waar op de achterkant een print wordt gedrukt. Hierdoor ontstaat een mooi luxe fotolijstje. Of een aluminium geborsteld paneel met daarop een print. Deze prints komen dan echt tot leven. Uiteraard is hier van alles in mogelijk: in maatvoering, materialen maar ook in ophangsystemen. 

  Diensten