Reclamezuilen

Reclamezuilen worden ook wel eens hét visitekaartje voor uw deur genoemd. Dan is het fijn om te weten dat het product reclamezuilen juist tot onze core-business behoort…

Reclamezuilen zijn uitvoerbaar in verschillende maten en uitvoeringen zowel verlicht als onverlicht. Wij verzorgen het complete procedé: van ontwerp tot montage en uitvoering op onze eigen vakkundige en zorgvuldige manier. Of het nu om een standaardproduct of maatwerk gaat, dat maakt niet uit. Alles is mogelijk en ook nog eens tegen scherpe prijzen!

Mogelijkheden

  • Maatwerk: Wij kijken verder dan de standaardmaterialen en zuilen uit de massaproductie.  Wij hebben veel  ervaring opgedaan met zuilen, uitingen én constructies buiten het standaardwerk om. U heeft zelf een opvallend ontwerp? U zoekt nog een ontwerp? Laat het ons weten.
  • Zuilen onverlicht: Zuilen van aluminium in RAL-kleur met directe belettering. Zuilen van geborsteld RVS met directe belettering. Zuilen van red ceder (FSC) gezandstraald en contourgevreesd. Zuilen van koper, zink, corten of kunststof. Aanlichting is gewoon mogelijk met indirecte verlichting (externe waterdichte grondspots).
  • Zuilen verlicht: Zuilen van acrylaat met lichtdoorlatende folie (translucent). Zuilen van aluminium met uitgevreesd logo/tekst. Zuilen van aluminium met uitgevreesd logo en doorgestoken letters. (Al deze zuilen voorzien van binnenuit van energiezuinige LED-verlichting).

Diensten