Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

  Glasfolie

  Zonwerende glasfolie

  Sky Series (montage binnenzijde)

  De Sky windowfilms van ASWF verminderen de felheid en de scherpte van de zonnestralen naar binnen. Deze dual-reflective film zorgt voor een lage reflectie en spiegeling tijdens schemerige of donkere omstandigheden. Tevens zorgt de constructie van de film ervoor dat tijdens de zomer de warmte buiten blijft en gedurende de winter de warmte beter binnen blijft.

  Reflection Series / Reflection Silver PS series (montage binnenzijde)

  Wanneer hitte en lichtproblemen door de zon tot het maximum geblokkeerd dienen te worden, dan is de Reflection windowfilm van ASWF de oplossing. Deze films blokkeren een uitzonderlijk hoge hoeveelheid zonnestralen door de hoge reflectie. Het glas krijgt een modern spiegelend uiterlijk. Uniek is ook de lage warmteabsorptie: hierdoor wordt er aan de binnenzijde van het glas nauwelijks stralingswarmte waargenomen. Uniek helder zilver spiegeleffect.

  Comfortview Series (montage binnenzijde)

  Hoogwaardige keramische raamfolie met een uniek hoge lichtdoorlaatbaarheid, ontwikkeld voor montage aan de binnenzijde van het glas. Door de opbouw van keramische deeltjes in deze dubbellaags transparante ComfortView folies wordt een zeer goede infrarood-(warmte)wering verkregen. Het kan toegepast worden op plaatsen waar een goede warmtewering belangrijk is, gecombineerd met een hoge lichtdoorlating. Door de hoge transparantie, behoudt men een prettig zicht naar buiten.

  UV-Control Series – UV-wering (montage binnenzijde)

  Hoogwaardige raamfolie, speciaal ontwikkeld voor het maximaal blokkeren van ultraviolet licht dat door zonnestralen via het glas binnen kan komen. UVP-152 is opgebouwd uit meerlaags polyester met extra UV-absorbers in de lijmlaag. Hierdoor kan UVP-152 raamfolie maar liefst 99% van het spectrum tussen 290 – 400 Nanometer, dat verkleuring (door het zonlicht) veroorzaakt, blokkeren. UVP-152 is glashelder en geeft na montage het idee alsof er niet op het glas geplaatst is.


  Inkijkwerend

  ASWF Illusion-7 – Spiegelend aan de buitenzijde, donkere tint aan de binnenzijde  (montage binnenzijde)

  De Illusion windowfilm is dé uitkomst wanneer men aan één kant het zicht naar binnen wil blokkeren met een spiegeleffect, terwijl de andere zijde gewoon een donkere tint heeft en waar men dus makkelijker door het glas naar buiten kan kijken. Ook heeft dit het voordeel dat wanneer men ’s avonds in de desbetreffende ruimte werkzaam is, het kunstlicht niet reflecteert in de ramen, iets wat met een tweezijdige spiegel/reflecterende folie wél gebeurd.

  Veiligheidsfolie /inbraakvertragend

  Er bestaat een wezenlijk verschil tussen inbraak vertragende folie en veiligheidsfolie, ook al voelen beide soorten films dik en stug aan. Eerstgenoemde zorgt ervoor dat inbrekers niet snel en makkelijk kunnen inbreken via het glas, terwijl veiligheidsfolie lichamelijk letsel door glasscherven voorkomt.

  Protection series (raamfolie voor veiligheid)

  Hoogwaardige glasheldere veiligheidsfilm, in 2 diktes leverbaar, resp. 100 micron (4mil) en 200 micron (8mil). Ter voorkoming van lichamelijk letsel door glasbreuken. SF-200 is meerlaags, dus sterker dan conventionele 1-laags veiligheidsfolies met deze dikte. Zowel de SF-100 als de SF-200 voldoen aan de Europese norm en zijn dan ook NEN EN-12600 gecertificeerd.

  P2A – Inbraakvertraging

  Hoogwaardige glasheldere veiligheidsfilm met een dikte van 300 micron (12 mil) ter vertraging van inbraak en het voorkomen van lichamelijk letsel door glasbreuken. Security P2A film is getest en goed gekeurd volgens de slagvastheidsnorm NEN EN-356 P2A (DIN52290A) en eisen van de verzekeringsmaatschappijen. Daarom is deze folie uitermate geschikt op plaatsen waar een inbraakprobleem geldt.

  SOTT – SF-100 Silver

  Hoogwaardig zilver spiegelende veiligheidsfilm met een dikte van 100 micron (4mil) ter voorkoming van lichamelijk letsel door glasbreuken én voor het blokkeren van inkijk en zonnewarmte. Safety 100 Silver houdt de glasscherven bij elkaar wanneer het glas breekt of iemand per ongeluk tegen het glas valt. Door deze combinatie is de Safety 100 silver een allround toepasbare raamfolie voor zowel veiligheid als comfort.

  ASWF Protection Series ( verkrijgbaar in diverse dikte’s 2, 4 , 6, 7, 8, 11, 12 mil)

  De veiligheidsfolies van ASWF werken als een onzichtbaar schild tegen lichamelijk letsel door glasbreuken. Het houdt de glasscherven bij elkaar bij een glasbreuk. Perfect te gebruiken op glaspartijen waar mensen het gevaar lopen zich te kunnen verwonden aan (rondvliegende) glasscherven die zouden kunnen ontstaan als gevolg van explosies, aardbevingen en ongelukken.

  ASWF Protection Series – Anti-Graffiti

  Deze speciale glasheldere veiligheidsfolie heeft een speciale afstotende toplaag én een verwijderbare belijming. De folie is ideaal te gebruiken in omstandigheden waarbij vandalen graag glazen ramen willen beschadigen en bekrassen met scherpe voorwerpen of het glas willen bespuiten met graffiti

  Decoratie

  De mogelijkheden van glasfolie gaan verder dan de meeste mensen denken zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een afbeelding op transparant te printen , samen met het daglicht  geeft dit de afbeelding  op het glas een extra dimensie. Ook is het mogelijk om teksten en logo’s uit de folie te snijden om zo de gewenste uitstraling te creëren.

  In de markt zijn zeer veel kleurrijke materialen en folie’s beschikbaar, laat ons adviseren op het gebied van uw artwork kunstwerk , of decoratie.  wij zijn bekend met de mogelijkheden en toepassingen !!

  Beprintbaar en  glashelder

  Speciaal polyester met uniek heldere PS lijmlaag om een glasheldere doorkijk te waarborgen. De uitstraling na het printen en op glas is bijzonder: glasheldere, gekleurde prints alsof het op het originele glas is aangebracht. Met deze folie kunt u  de mooiste creaties maken op etalages, glazen puien of tussenwanden zonder dat men het tussen de afbeeldingen los kan peuteren(zoals vaak het geval bij is bij los geprinte delen).

  WhiteFrost

  Matwitte polyester raamfolie met hoge lichtdoorlaatbaarheid, ontwikkeld voor montage aan de binnenzijde van het glas. Deze dunne matte film voorkomt inkijk, maar laat wel daglicht door zodat ruimtes niet extra verlicht hoeven te worden.

  EtchedGlass

  XC-1200PE Etched Glass is een matte, semi-transparante, grijze PVC film met een zeer fijn kristal-effect. Deze zachte, flexibele film is zowel te gebruiken op glas als ook op kunststof. Het fijn kristal-effect zorgt voor een mooi geëtst glas uitstraling en maakt grote oppervlakken minder saai dan gewone matte inkijkwerende folies.

  FrostedCrystal

  Gegoten lichtgrijze, semi-transparante, PVC film met een grof ijskristal-effect. Deze zachte flexibele folie is zwel te gebruiken op glas alsook op kunststof. Het kristal-effect zorgt voor een mooie en sjieke uitstraling en maakt grote oppervlakken minder saai dan gewone matte inkijkwerende folies. FrostedCrystal is bij uitstek geschikt om te snijden met een snijplotter en om digitaal te beprinten met zowel eco- als hardsolvent inkten.

  Combinaties

  Sommige producties vragen om een combinatie van folies, van de pol reclame heeft veel ervaring op het combineren van materialen. Onze ontwerpers kunnen u adviseren !

  Diensten