Interieur

Wand

Een sfeervolle omgeving – zakelijk en privé – is belangrijker dan u denkt! Het zorgt er namelijk voor dat u zich prettig voelt, op een professionele manier zaken kunt doen én zelfs minder stress ervaart. Of dit nu gaat om een sfeerwand in uw vergaderruimte helemaal afgestemd op uw bedrijfsidentiteit óf dat u een rustgevende hotelkamer wenst.

Ons bedrijf levert op dit gebied een scala aan mogelijkheden voor een brede markt: beprinte naadloze oplossingen, akoestisch werkende textielframes, beprinte wandpanelen (acrylaat en aluminium), muurschilderingen en ga zo nog maar even door.

Even een nieuw interieur?

Door uw wanden te decoreren met full colour visuals is het mogelijk om zonder vervelend hak- en breekwerk een fris, nieuw interieur te realiseren! Ook weer helemaal op maat en naar uw persoonlijke wensen.

Glas

De mogelijkheden van glasfolie gaan véél verder dan de meeste mensen denken. Wij laten dit graag eens aan u zien. Het is bijvoorbeeld mogelijk een afbeelding op transparant te printen. Samen met het daglicht geeft dit de afbeelding op het glas een extra dimensie. Ook is het mogelijk om uw teksten en bedrijfslogo’s uit de folie te snijden om zo de gewenste uitstraling te creëren. Het resultaat? Bijna kunst!

Wij beschikken over veel kleurrijke materialen en folies. Wat voor u het beste artwork is? Daar adviseren wij u graag persoonlijk over.  Door een flink stuk ervaring zijn wij inmiddels behoorlijk bekend met de vele mogelijkheden en toepassingen.

Vloer

Oók voor de vloer geldt dat het veelzijdiger is dan u in eerste instantie zult denken…Een vloer gebruikt u voor de routing, signing of ter decoratie. De keuze is enorm: van asfaltfolie en vloerfolie, die beprintbaar is tot traditionele vloerbedekking en praktische deurmatten met uw logo.

Plafond

Hoe bijzonder is dat? Een warme, strakke of sfeervolle decoratie die aansluitend doorloopt op uw plafond. Het geeft uw ruimte een verrassend mooi effect. U kunt ervoor kiezen uw plafondplaten te beprinten en te verlichten. Er ontstaat gegarandeerd een speels kleurenpalet. Zijn er wel eens problemen met de akoestiek? De oplossing is dichterbij dan u denkt. Welke type plafond dan ook, er is bij Van de Pol Reclame altijd een mooie en tegelijk functionele toepassing denkbaar. Die toepassing is vanzelfsprekend ook concreet uitvoerbaar en betaalbaar.

Diensten