Lichtreclame

Van de Pol Reclame levert al jaren lichtreclame in heel Nederland. Door ontwerp en productie in eigen huis kunnen wij snel en van goede kwaliteit lichtreclame leveren. Waar nodig werken wij met betrouwbare partners voor de realisatie van uw project!

ledverlichting-1-lichtreclame lichtreclame Lichtreclame thumbs ledverlichting 1Als productie bedrijf begrijpe
n we dat duurzaanheid en het lage energiegebruik van onze reclameproducten belangrijk zijn , daar ligt voor ons een absolute uitdaging,  groen ! bewust ! duurzaam !

Led verlichting oftewel LED reclame is de reclameverlichting van de toekomst. Leds zijn qua verbruik gelijkwaardig aan een spaarlamp maar hebben een veel langere levensduur. Sinds enkele jaren is het mogelijk om elke gewenste kleur in led verlichting uit te voeren.

ledverlichting-3-lichtreclame lichtreclame Lichtreclame thumbs ledverlichting 3Door de flexibele opties voor het inbouwen van leds zijn de mogelijkheden groot. Niet alleen kunnen de ledmodules eenvoudig ingebouwd worden in doosletters, leds kunnen ook worden ingegoten in dunne freesletters van kunststof. Deze kunnen waterdicht worden uitgevoerd voor zowel binnen- als buitengebruik. Led verlichting is ook bijzonder geschikt voor kleine letters en logo’s die niet als doosletters kunnen worden gemaakt.

LED reclame = laag stroomverbruik

Led Modules zijn bruikbaar voor:
» Doosletters
» Lichtbakken
» Standbouw
» Sfeer verlichting

ledverlichting-2-lichtreclame lichtreclame Lichtreclame thumbs ledverlichting 2LED Modules specificatie:
» SMD TOPLED als lichtbron
» Grote radius
» Extreem lage lichtreductie en lange levensduur tot wel 50.000 uur
» Lage kosten tegen hoge prestaties
» Energiebesparing
» Milieuvriendelijk
» Waterdicht IP65, ideaal voor gebruik buitenshuis
» Eenvoudige installatie en onderhoudsvrij

lichtlijn-lichtreclame lichtreclame Lichtreclame thumbs lichtlijnDiverse panden zijn inmiddels voorzien van een ledlijn ,onze ledlijnen bestaan uit waterdichte led modules. Een aluminium drager en diffuser zorgen voor een mooie egale uitstraling. Een ledlijn word op basis van 12 of 24 volt gemonteerd , hierdoor is een veilige en betrouwbare situatie gewaarborgd.

Direct of indirect verlichte signs en logo’s voorzien in de noodzakelijke herkenningswaarde om succesvol te zijn. Zij scheppen die hoge mate van individualiteit waarmee u zich uitstekend kan presenteren. Van onopvallend klein tot indrukwekkend groot en van robuust en krachtig tot elegant en sierlijk. Uitstekend uit te lichten d.m.v. de laatste techniek op het gebied van energiezuinige en onderhoudsarme LED-verlichting. Uiteraard is onverlicht ook een optie.

Doosletters in het kort

doosletter-profiel-1-lichtreclame lichtreclame Lichtreclame thumbs doosletter profiel 1Profiel 01P
Aluminium gelaste doosletter, gespoten in een 2 componenten lak in elke gewenste RAL-kleur en indien gewenst voorzien van een PVC-bodem. De PVC-bodem zorgt voor extra stevigheid en vereenvoudigt de montage.

Profiel 3
doosletter-profiel-3-lichtreclame lichtreclame Lichtreclame lichtreclame innax 700x335px 150x150Aluminium gelaste doosletter, gespoten in een 2 componenten lak in elke gewenste RAL-kleur en voorzien van een Acrylaat bodem. Doosletters profiel 3 lichten aan de achterzijde uit, waardoor een corona om de letter wordt gevormd. Dit resulteert in een zeer exclusieve uitstraling van uw belettering. Voor de montage worden glasheldere kunststof afstandbuisjes meegeleverd.

Profiel 5doosletter-profiel-5-lichtreclame lichtreclame Lichtreclame thumbs doosletter profiel 5

Aluminium gelaste doosletter, gespoten in een 2 componenten lak in elke gewenste RAL-kleur en voorzien van een Acrylaat fond bevestigd d.m.v. een kunststof CAB-profiel. Doosletters profiel 5 lichten aan de voorzijde uit.

lichtbak-1-lichtreclame lichtreclame Lichtreclame thumbs lichtbak 1Een lichtbak is een veelgebruikte vorm van lichtreclame. De stevige en onderhoudsarme constructies doorstaan weer en wind met gemak. De lichtbak kan op de grond, tegen de gevel of op het dak geplaatst worden. Maar ook binnen worden lichtbakken vaak gebruikt, bijvoorbeeld bij de receptie, presentatiezalen of exposities.

lichtbak-2-lichtreclame lichtreclame Lichtreclame thumbs lichtbak 2Van de pol reclame maakt zowel rechte als gebolde lichtbakken, enkelzijdig of dubbelzijdig en met of zonder reliëf. Bij grote formaten kiezen we voor een doeklichtbak. Omdat grote lichtbakken meer vat hebben op windstoten, of uitzetting door warm weer, zijn doeklichtbakken uitgevoerd met een vezelversterkt doek. Een scharnierende voorplaat maakt het gemakkelijk om de lampen of led te vervangen.

lichtbak-3-lichtreclame lichtreclame Lichtreclame thumbs lichtbak 3Lichtbakken zijn zeer opvallend en kunnen door de grote lichtuitstraling ook een beveiligingsfunctie hebben. Als u wilt kunnen wij middels een block-out folie ook alleen de letters laten oplichten. Neem voor meer mogelijkheden gerust contact op.

Neon Bernardo-lichtreclame lichtreclame Lichtreclame thumbs neon1Neon-lichtreclame lichtreclame Lichtreclame thumbs neon2Neon als verlichting in doosletters is in grote lijn vervangen door led, maar word als uitwendige verlichting,decoratie of kunstproject nog steeds toegepast. Het zichtbare van neon word door led op dit moment nog niet overtroffen.

Diensten