Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.
  Video afspelen

  Pol Reclame

  Van de Pol Reclame te Barneveld is een professioneel reclamebedrijf met veel ervaring op het gebied van binnen- en buitenreclame. Na vele jaren ontwikkeling zijn we over de volle breedte van ons vak actief: van een eenvoudig naambordje tot complete gevelstyling en meer.

  Van de Pol Reclame staat vaak aan de wieg van een pakket aan reclame-uitingen, en in ons vak start dat vaak met het ontwerp. Van de Pol Reclame maakt moeiteloos grootformaat uitingen, maar ook het fijnere werk wordt met veel zorg gemaakt. We hebben creatieve en technische mensen in huis die uw wensen slim en betaalbaar omzetten in fraaie uitingen voor binnen en buiten.

  Van de Pol Reclame kijkt bij klanten in de keuken en denkt mee over zaken als maatwerk, budget en techniek. Goede oplossingen en tevreden klanten stellen ons in staat bepaalde producten door te ontwikkelen. Wij vinden continuïteit belangrijker dan groei. De aard van de werkzaamheden levert vaak een hechte band op met onze opdrachtgevers. Door alle disciplines in eigen huis uit te voeren kunnen wij een totaaloplossing aanbieden en volledige verantwoordelijkheid nemen voor het eind product.

  Vele producties in eigen huis

  Door de jaren heen hebben wij diverse machines kunnen neerzetten waarmee wij erg flexibel zijn en voor alles wel een oplossing hebben. Dit doen we door verschillende technieken zoals een UV printer en een EcoSolvent printer te gebruiken. Hiermee kunnen wij tot 320 centimeter en ongeveer 50 meter naadloos printen. Deze machines worden allemaal aangestuurd door onze ervaren collega’s, die zeer gedreven zijn om het beste kwaliteit mogelijk te behalen.

  Facade folie certificaat

  Wij hebben een speciale certificering van Avery, ook wel een Specialist Facade Installer certificaat genoemd. Facade folies worden gebruik als alternatief voor het schilderen. Stel je voor een hele gevel binnen een paar dagen in een andere kleur, dit wordt mogelijk met Avery Facade en onze specialisten.