Gevelreclame

Binnen in uw pand is alles op orde. Uw gevelreclame zorgt voor de ‘finishing touch’ van uw gehele bedrijfsuitstraling. Uw pand of winkel is immers het allereerste aanzicht. De mogelijkheden op dit gebied zijn haast onbegrensd. U kunt verdwalen in het woud aan mogelijkheden. Laat een specialist u meenemen in de wereld van de reclame. Van de Pol Reclame bedenkt en verzorgt ludieke uitingen. Wij zoeken áltijd naar de ideale match.

Wij visualiseren vooraf de reclame van uw nieuw te openen vestiging. Zo krijgt u alvast een gevoel. Wij meten professioneel in. Tenslotte maken wij een eerlijke en passende offerte voor het project. Goed om te weten, is dat de productie in onze eigen moderne werkplaats plaatsvindt. Dit geldt ook voor de montage door onze eigen montagedienst.

Bij gevelreclame moet u denken aan doosletters of uw logo/beeldmerk uitgevoerd in maatwerk kunststof, RVS, koper of glas. Wij leveren lossen banieren, baniersets, lichtreclame, groot formaat uitingen, uni-kleur of full colour, enzovoorts.

Onderhoud

Deze reclame-uitingen zijn duurzaam met respect voor onze leefomgeving. Echter, wij hebben te maken met (weers)invloeden van buitenaf. Om uw uiting ook voor de langere termijn  in een topconditie te houden, is het altijd mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten. Wij vertellen u er graag meer over.

Diensten