Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Binnenreclame & buitenreclame voor grote sport- en kampeerwinkel

Van Duinkerken Recreatie is onlangs van Hoevelaken naar Nijkerk verhuisd. Aan de Arkerpoort 1 is een super store ontstaan waar men ‘buitengewoon’ plezierig kan winkelen. Vakantie, vrije tijd en sporten betekent ontspannen. Van Duinkerken beseft dat als geen ander: de voorpret van de vakantie of een bergwandeling begint bij het uitkiezen van artikelen uit de enorme collectie caravans, tenten, kampeerartikelen, zomer- & wintersportartikelen en kleding voor elk seizoen.

Effect binnenreclame & buitenreclame

Als allround reclamespecialist heeft Van de Pol Reclame een totaalpakket aan binnenreclame & buitenreclame mogen leveren aan dé sport- en kampeerwinkel in de regio. Denk hierbij aan: verlichte doosletters, sfeervolle reclame voor verschillende gevels en alle bewegwijzering op maat voor de verschillende productgroepen en etages. De zorgvuldig gekozen sfeerbeelden roepen actie, sport én emotie op.

Aan de zijde van de snelweg is op de gehele glaspui een ‘one way vision’ aangebracht. Dit is een grote visual met een beeld aan de buitenkant. Van binnen kijk je door de folie heen waarbij de snelweg en auto’s gewoon zichtbaar blijven.

Professionele bedrijfsuitstraling met binnenreclame & buitenreclame

Binnen in een pand is alles op orde. Gevelreclame buiten zorgt voor de ‘finishing touch’ van uw gehele bedrijfsuitstraling. Een pand of winkel is immers het allereerste aanzicht. Een absoluut visitekaartje! De mogelijkheden op dit gebied zijn haast onbegrensd… Dat bewijst dit, nauwkeurig op elkaar afgestemde, pakket aan opvallende binnenreclame & buitenreclame voor Van Duinkerken Recreatie.  Van de Pol Reclame heeft hierbij zorg gedragen voor zowel het unieke, exclusieve ontwerp als de volledige uitvoering en montage.

Foto’s binnenreclame & buitenreclame  als professionele bedrijfsuitstraling:

Share.