Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Een nieuwe gevelreclame voor wijnhuis By the Grape

Voor de locatie Utrecht en Amsterdam maakte Van de Pol Reclame een duurzame lichtreclame. De letters zijn voorzien van LED verlichting, de voorzijde is voorzien van een dik kunststof, welke de gehele voorzijde afdekt, dit geeft de gevelreclame meer uitstraling dan de veelal standaard gebruikte lichtletters.

AXANCE TURN KEY PROJECT SERVICES uit Doorn gaf de opdracht voor de realisatie van de gevelreclame.

AXANCE is dé specialist op het gebied van inrichting. Zij ontwerpen, leveren en bouwen creatieve oplossingen voor kantoor en zorg. Axance onderscheidt 3 pijlers waar zij zich op richt nl. afbouw van kantoren, afbouw van tandartspraktijken (dental) en het realiseren van gezondheidscentra.

Bij “By the grape” kun je zowel online als via de winkels terecht voor een uniek en ruim assortiment van veelal duurzaam geproduceerde wijnen, niet verkrijgbaar in de supermarkt.

Een multifunctionele locatie waar wijn en gastronomie samenkomen. Een winkel met een proeflokaal waar het hele assortiment te zien en te proeven is en waar je altijd welkom bent voor een glas wijn. Het hele assortiment is ook online te bestellen via de webshop www.bythegrape.nl

Foto’s By the Grape

 

  
Share.