Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Nieuwe windturbinefabriek voorzien van led verlichte gevelreclame

In 2017 is in Barneveld de nieuwe productiefaciliteit van windturbinefabrikant Lagerwey officieel geopend. De opening werd verricht door Ed Nijpels, voorzitter Borgingscommissie Energieakkoord en Aart van de Pol, COO Lagerwey. De opening werd bijgewoond door o.a. de crowdfunders die de helft van de bouwkosten van de nieuwe faciliteit hebben gefinancierd.

Lagerwey heeft de nieuwe productiehal gebouwd om te kunnen voldoen aan de toegenomen vraag naar windturbines. De huidige productiecapaciteit wordt in de nieuwe faciliteit verhoogd van 25 naar 50 windturbines per jaar. Deze capaciteit kan nog verder worden uitgebreid omdat er nog ruimte is om de faciliteit uit te bouwen.

Van de Pol Reclame voorzag de nieuwe productiehal van een nieuwe led verlichte gevelreclame.

Grotere windturbines

Naast extra capaciteit was er ook behoefte aan een ruimere en efficiëntere productielocatie. De nieuwe Lagerwey L136 windturbine van 4.5MW paste simpelweg niet meer door de deuren van de oude productiehal en de onderdelen waren te zwaar om gehesen te worden met de daar beschikbare kranen.

Aart van de Pol, COO Lagerwey: “Deze  productiehal met zijn faciliteiten past bij onze ambitie om als windturbinebouwer door te groeien naar een speler van formaat. We zijn er trots op dat wij met onze Nederlandse technologie vooroplopen in de wereldmarkt en hopen nog vele turbines voor de Nederlandse en buitenlandse markt te mogen produceren.”

Van de Pol Reclame voorzag de nieuwe productiehal van een nieuwe led verlichte gevelreclame.

Foto’s op led verlichte gevelreclame:

Share.