Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Glasdecoratie voor Gemiva – SVG Groep

Toke Peelen, een inmiddels gevestigde naam binnen de interieurwereld, nam recent contact met ons op voor de uitvoering van een glasdecoratie project voor de Gemiva-SVG Groep.

De Gemiva-SVG Groep ondersteunt kinderen en volwassenen met een handicap (én de mensen in hun omgeving). Zij kunnen bij de Gemiva-SVG Groep terecht voor ondersteuning op alle levensterreinen. De zorg wordt verleend in hun eigen woonomgeving, op school, op hun werk of in één van de vestigingen.

Peelen Interieur staat bekend om de persoonlijke benadering en intensieve betrokkenheid gedurende het gehele ontwerp- en bouwproces. Diverse interieuropdrachten variërend van verbouwingen tot het inrichten van complete gebouwen behoren tot het oeuvre.

Samen met Peelen Interieur stond Van de Pol Reclame garant voor de uitvoering van de glasdecoratie. De gedecoreerde ruimten werden voorzien van een full colour geprinte raamfolie. Een mat laminaat zorgde voor de juiste uitstraling.

Tevens werd binnen het gebouwencomplex gebruik gemaakt van directe bewegwijzering op de deuren. Ook werden met bekende “Loesje” uitspraken markante locaties binnen het gebouw geaccentueerd.

Foto’s glasdecoratie

Share.