Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Binnen en buitenreclame Friesland Campina – op naar goud!

Friesland Campina in Amersfoort is compleet in de ban van de Olympische Spelen, die dit jaar in Rio de Janeiro (Brazilië) zullen plaatsvinden. De zuivelspecialist heeft zowel binnen in haar pand als buiten diverse communicatie-uitingen laten maken, die inhaken op dit grote Olympische evenement. De binnen en buitenreclame is speciaal voor de onthulling aangebracht.

Sporthelden Dafne Schippers en Epke Zonderland worden gesponsord door Friesland Campina. Om deze unieke sponsoring visueel sterk neer te zetten qua binnen en buitenreclame heeft de zuivelspecialist bewust gekozen voor Van de Pol Reclame.  Van de Pol Reclame is expert op het gebied van binnen en buitenreclame en heeft hierin veel kennis en kunde opgebouwd.

Toepassing  binnen en buitenreclame

Van de Pol Reclame heeft een doordacht ontwerp en concept gemaakt. Binnen in het hoofdkantoor van Friesland Campina zijn opvallende visuals en canvas uitingen gerealiseerd. Ook is er binnen voor fraaie single track gekozen en zijn zogenaamde ‘one way vision’ aangebracht. Dit is een grote visual met een beeld aan de buitenkant. Van binnen kijk je door de folie heen waarbij bijvoorbeeld de weg, auto’s en passanten gewoon zichtbaar blijven.

Visuals brengen sfeer over

De gekozen visuals brengen pure passie voor sport over. De beelden staan voor beleving, actie en emotie in combinatie met de sterke huisstijlkleuren van Friesland Campina.

Lees ook:

Foto’s Binnenreclame & buitenreclame Friesland Campina – Op naar goud!

Share.