Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Combinatie Blauwstaal, LED en hout voor inrichting showroom en kantoor

Fox Productions in Weesp heeft  haar volledige showroom en kantoor gerenoveerd en opnieuw laten inrichten. Fox Productions voorziet merchandise, promotionele textiel en bedrijfskleding van merknamen, logo’s en (uitnodigende) boodschappen. Dit doen zij onder meer voor Heineken, Madame Tussauds en de Nationale Postcode Loterij.

Toepassing Blauwstaal voor interieur

Van de Pol Reclame heeft voor Fox Productions kledingrekken, podiumdelen (displays met LED-verlichting), robuuste houten blokken, een bureau, verschillende sta- en lounge tafels en geschilderde teksten op de muren gerealiseerd.

Bij het begrip blauwstaal denk je niet meteen aan een warme uitstraling. Dit heeft het absoluut juist wél. Dat bewijzen zowel het nieuw ingerichte kantoor als de showroom van dit grote bedrijf wel. Wanneer ontwerp, idee en realisatie harmonieus samenvallen, is de gewenste uitstraling van warmte binnen handbereik en haalbaar.

Blauwstaal zorgt voor een verrassend, stoer interieur in combinatie met zorgvuldig gekozen houten materialen en de inzet van duurzame LED-verlichting.

Met blauwstaal opnieuw pioniers in reclame

Van de Pol Reclame is constant bezig met vernieuwing, verkenning én ontwikkeling.  Dat laat dit recente project in Weesp nog eens duidelijk zien.

Foto’s Blauwstaal  als toepassing materiaal voor interieurs:

Share.