Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Non profit hotel vaart met maatwerk van Van de Pol Reclame de wereld over

Het Good Hotel Amsterdam is een hotel dat momenteel in het IJ ligt. Deze voormalige gevangenisboot vaart met zijn 144 kamers in 2016 de wereld over richting Rio de Janeiro. Het Good Hotel, de naam zegt het al, is een non profit hotel dat een positieve impact op de wereld wil maken, zo duidt ook de missie:

‘We want to make a positive impact on the world and on our people’s lives.
Whether it is our staff, you – our guest, or the local communities we set foot in.’

Good Hotel Amsterdam is geen design hotel, volgens de ontwerpers Remko Verhaagen en Sikko Valk. Het ontwerp wordt gebruikt om de missie van het Good Hotel te belichamen. Gastvrijheid met een doel. Een hotel dat is ontworpen met oog voor lokale details. Niet op een traditionele manier, maar door het creëren van een uitnodigende context die leidt tot echte interactie tussen het personeel en de gasten. Dat is ook in het maatwerk van Van de Pol Reclame terug te zien. Van de Pol Reclame heeft voor het Good Hotel zowel de ramen geblindeerd als sfeerbeelden en roest vrij stalen bewegwijzering aangebracht.

Maatwerk

De oude gevangenisboot moest in zijn geheel worden omgebouwd naar een hotel. Van Vliet Interieurs te barneveld stond voor de uitvoering. Er is daarbij gekozen voor een mix van een natuurlijke en industriële stijl. Vandaar heeft Van de Pol Reclame bij het aanbrengen van de bewegwijzering gekozen voor roest vrij staal. Dat de sfeerbeelden in het restaurant en de hotelkamers een meer warme – maar toch moderne – uitstraling hebben. En bij het blinderen van de ramen van de ramen een zandstraal- effect- folie geselecteerd is met een frosted look, die past  bij de natuurlijke ambiance.

Foto’s Gevelreclame en Bewegwijzering

Share.