Pioniers in binnen- en buitenreclame, ontwerp, grootformaat print en interieur.

Renovatie en restyling Hotel de Bilderberg

In februari 2015 is de grootschalige renovatie van Hotel De Bilderberg gestart, die in juni 2015 officieel is onthuld. In samenwerking met van de B+B interieurarchitecten heeft Van de Pol Reclame  het restaurant, de vergaderruimtes,  lobby, bar en fitnessruimte van sfeerwanden voorzien. Het nieuwe restaurant, Julias Kitchen, is door Van de Pol Reclame B+B Interieurarchitectuur volledig gerestyled. Even als de bewegwijzering.

Geschiedenis van De Grand Dame Bildenberg

Het midden in de bossen van Oosterbeek gevestigde hotel, ook wel de Grand Dame van Bildenberg genoemd, heeft een lange geschiedenis. De Grand Dame staat bekend als locatie waar de eerste Bilderberg conferentie is gehouden met Prins Bernhard. Deze werd in 1954 in het geheim georganiseerd naar aanleiding van de verslechterende relatie tussen de Verenigde Staten en Europa. Bij de keuze van het thema heeft Van de Pol Reclame  ervoor gekozen om deze geschiedenis met de toekomst te verenigen.

Naadloze Sfeerwanden

De naadloze wanden zijn voorzien van gebouwen waar politieke beslissingen worden genomen, daarvoor zijn afbeeldingen van landen gebruikt die aanwezig waren bij de eerste Bilderberg conferentie in ’54. Het geheel krijgt hierdoor een warme huiselijke sfeer. Tussen de vergaderruimtes bevinden zich door sfeerwanden gescheiden werkplekken, voorzien van modern apparatuur en comfortabel meubilair.

Volledige styling Julia’s restaurant

Julia’s heeft een Frans- Amerikaanse keuken met een knipoog naar de jaren vijftig. Dat zie je terug in het interieur. Van de Pol Reclame heeft bij Julia’s Kitchen zelfontworpen houtenlijsten met full color prints, en een grote sfeerwand geplaatst. De ramen zijn gedecoreerd met  zandstraal-effect-folie.

Bewegwijzering met cortenstaal uitstraling.

Tevens heeft Van de Pol Reclame de bewegwijzering van zowel binnen als buiten het hotel onder handen genomen. Borden met een uitstraling van cortenstaal. Cortenstaal, ook bekend onder de merknaam COR-TEN-staal, is een metaallegering, bestaande uit ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. De bruine roestkleur is het meest typische uiterlijke kenmerk. De borden zijn voorzien van een speciale coating en snijfolie, die het geheel samen met de roestige kleur  een landelijke uitstraling geven.

Foto’s:

Share.